about picture

Rólunk

Történetünk

Professzionális technológiai tervezés

A ProMax már 1993 óta hirdeti a családi értékek kiemelt szerepét üzleti világban, hiszen családi vállalkozásként indult. Kezdetben fő profil az építőiparral kapcsolatos tanácsadás és kivitelezés volt, ám az évek múlásával és a partnerekkel folytatott együttműködés során azt tapasztalatuk, hogy sok, termeléssel és gyártással foglalkozó vállalat számára valós problémát jelent, hogy megtalálja azt a szolgáltatót, aki képes komplett technológiai termelési rendszer megtervezésére és megvalósítására is. A ProMax felismerte ezt a kiaknázatlan piaci rést és 2010-től elkezdett nagyobb hangsúlyt fektetni a komplex gépek tervezésbe és kivitelezésébe egyre szélesebb iparági körben (pl. élelmiszeripar, nyomdaipar) a fa-és fémipar mellett.

25 éve működő cégünk modern megoldásokat kínál, gyártási technológiáink segítik Ügyfeleinket a legmagasabb szintű feladatok megvalósításában. Vevőink rendelkezésére állunk az egyéni termelési és a gyártási gépsorok összeállításában, ugyanis egyedi technológiai rendszereket tervezünk különböző, speciális és általános munkakörnyezethez egyaránt. Igénybevevőink elvárásaihoz maximálisan igazodva a legoptimálisabb mechanikus és elektromos technológiát tervezzük, szereljük, programozzuk és üzembe helyezzük.

Figyelembe vesszük azon vállalkozók elvárásait is, akik innovatív ötletekkel rendelkeznek és rendszerszinten gondolkodnak. Számos termékünket és rendszerünket ennek megfelelően fejlesztettük ki. Az innováció a mindennapi életünk része, elkötelezettek vagyunk a korszerű, nemzetközi technológiák, gépek, berendezések iránt.

Értékesítési részlegünk ügyfélszolgálata szívesen fogadja a meglévő és jövőbeli Ügyfeleink kéréseit, kérdéseit.